Skip to main content

Tijd voor wat anders

Vormgeving is een vak. Een ontwerper beschikt over het vermogen om van verschillende ‘ingrediënten’ een concrete vormgeving te maken. Het ontwerpen van logo’s, brochures, huisstijlen, magazines of websites het behoort allemaal tot de diensten van FEKT*. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Vormgeven doen we niet zomaar, maar altijd vanuit een concept of idee.

Neem contact met ons op

Van schets tot brochure

FEKT* heeft meer dan 25 jaar ervaring met vormgeving en DTP. Voor een groot aantal opdrachtgevers hebben wij de nodige DTP klussen verzorgd.

Een opsomming van diverse DTP uitingen: brochures, flyers, posters, logo’s, kranten, advertenties. Kortom FEKT* kan de gehele offline bedrijfsimago opzetten en versterken.

Neem contact met ons op

van http tot https

Bij FEKT* hebben we ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van WordPress websites. We geloven dat gebruiksvriendelijke websites zorgen voor tevreden klanten en meer succes op de lange termijn. Daarom nemen we bij alles wat we doen de eindgebruiker als uitgangspunt en ontwerpen we optimale gebruikservaringen. We denken graag mee, om samen jouw doelen te verwezenlijken!

Neem contact met ons op

Buiten of binnen het maakt ons niet uit!

Gevelreclame, indoorreclame, raamfolie, standreclame, banners, vlaggen, stoepborden. Je kan het zo gek niet bedenken of wij leveren het. Aan de uitvoering worden hoge eisen gesteld. Als je op locatie overtuigend wilt presenteren, maakt dan kennis met FEKT*. Wij werken samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven op het gebied van signing.

Neem contact met ons op

Een interactieve presentatie…

FEKT* heeft samen met OnDuty 010360˚ opgericht. We hebben een unieke manier gevonden om een ruimte 3D & VR in één keer op te nemen. Iedereen is wel bekend met de 360˚ beelden van Google en Funda maar wij gaan nog een stapje verder. Met onze 3D-VR techniek is het mogelijk om een woning, winkel, museum, kantoor etc. virtueel te bezoeken.

Neem contact met ons op