Welkom bij Fekt

Fekt is een jong, creatief en veelzijdig buro. Met jarenlange ervaring en grote technische kennis proberen wij het onmogelijke mogelijk te maken. Een greep uit onze diensten… Ontwerp, DTP, Illustratie, Signing, Web, Mocap, 3D, Fotografie. Trek in koffie gekregen… Wij zetten hem “net ff anders!”

Bundel de krachten

fekt gelooft in het bundelen van krachten. Niet alleen tussen opdrachtgever en fekt maar zeker ook tussen fekt en ons inspirerende, creatieve en innovatieve netwerk. Interesse in het bundelen van krachten! Neem dan contact op met info@fekt.nl.

Nuchtere werkwijze

Bij ons kunt u rekenen op een nuchtere werkwijze. Geen ingewikkelde procedures. Gewoon simpel een opgeruimde tafel, een wit vel, u en fekt. Helder en open communicatie. Nadat het ‘verhaal’ helder is, gaan we gewoon beginnen. En we stoppen pas als we allemaal tevreden zijn.

01. Vormgeving

Vormgeving is een vak. Een ontwerper beschikt over het vermogen om van verschillende ‘ingrediënten’ een concrete vormgeving te maken. Het ontwerpen van logo’s, brochures, huisstijlen, magazines of websites het behoort allemaal tot de diensten van fekt. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Vormgeven doen we niet zomaar, maar altijd vanuit een concept of idee.

02. Dtp

fekt heeft meer dan 20 jaar ervaring met vormgeving en DTP. Voor een groot aantal opdrachtgevers hebben wij de nodige DTP klussen verzorgd.

Een opsomming van diverse DTP uitingen: brochures, flyers, posters, logo’s, kranten, advertenties. Kortom fekt kan uw gehele offline bedrijfsimago opzetten en versterken.

03. Web

Bij fekt hebben we ruim 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van WordPress websites. We geloven dat gebruiksvriendelijke websites zorgen voor tevreden klanten en meer succes op de lange termijn. Daarom nemen we bij alles wat we doen de eindgebruiker als uitgangspunt en ontwerpen we optimale gebruikservaringen. We denken graag mee, om samen jouw doelen te verwezenlijken!

04. Illustraties

Illustraties komen in vele soorten en maten. Of ze nou 2D of 3D zijn alles is mogelijk bij fekt. De illustraties kunnen van cartoon tot levensecht gemaakt worden en niks is te gek! In de portfolio staan voorbeelden van een aantal illustraties. Een beeld zegt toch meer dan duizend woorden…

05. Signing

Gevelreclame, indoorreclame, raamfolie, standreclame, banners, vlaggen, stoepborden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren het. Aan de uitvoering worden hoge eisen gesteld. Als u zich op locatie overtuigend wilt presenteren, maakt dan kennis met fekt. fekt werkt samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven op het gebied van signing.

06. 3D-VR

Fekt heeft samen met OnDuty 010360˚ opgericht. We hebben een unieke manier gevonden om een ruimte 3D & VR in één keer op te nemen. Iedereen is wel bekend met de 360˚ beelden van Google en Funda maar wij gaan nog een stapje verder. Met onze 3D-VR techniek is het mogelijk om een woning, winkel, museum, kantoor etc. virtueel te bezoeken.

Zijn er nog vragen... stel ze gerust!