Skip to main content

Met een 3D-VR presentatie is het mogelijk om je ruimte virtueel te laten bezoeken. In de virtuele ruimte kunnen hotspots geplaatst worden voor extra info. Hierdoor is het mogelijk om tekst, video, pdf etc. te integreren in de ruimte.

Ook kan er op elk plaats in de ruimte een 360˚ foto gemaakt worden. Deze 360˚ foto kan probleemloos op je Facebookpagina worden geplaatst. Facebook maakt hier automatisch een interactieve 360˚ afbeelding van. De 3D-VR presentatie kan d.m.v. een simpele link op je site worden geplaatst.

Scan voor scan brengen we de ruimte in kaart. Hierna wordt de opgenomen data verwerkt en voegen we indien wenselijk interactieve hotspots toe aan de presentatie. Na goedkeuring van de complete presentatie ontvang je een link om de presentatie te delen.

01. SCANNEN

02. UPLOADEN

03. DELEN

Door het gebruik van hotspots in de presentatie kan je extra informatie delen, zoals productvideo’s, audiofiles, foto’s, pdf files en tekstvelden. Genereer bijvoorbeeld extra verkoop door een link te plaatsen naar artikelen in uw webshop.

Door gebruik te maken van een VR-Bril maakt je de virtuele ruimte zeer realistisch om te bezoeken. Een waanzinnige ervaring! Dankzij de VR-bril krijg je de getoonde beelden vrijwel direct op het netvlies. Ook ontvang je geen visuele informatie meer van de echte omgeving omdat de bril de ogen volledig omsluit. Zo lijkt het alsof je in een andere wereld bent beland die heel echt lijkt.

Links of rechts kijken: het beeld verandert dan mee. Het is 3-dimensionaal (3D), interactief en 360 graden. Daardoor bekijkt je niet alleen de ruimte… je bent in de ruimte! Een kartonnen VR-Bril een Smartphone of een Samsung Gear VR bril is het enige wat je nodig hebt om een VR-presentatie te ervaren.

Naast de 3D-VR tour die wij opleveren, zijn er nog meer extra’s zoals:
• Virtueel fotograferen vanuit iedere positie
• 360 graden foto’s genereren
• Plattegronden exporteren
• Een video van de tour creëren
• En nog veel meer

Een 3D-VR presentatie is voor elke onderneming en/of organisatie uniek. Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op